Wbho KeurmerkBE Webshop

Gratis verzending in Nederland & Belgie.     Vandaag besteld, vandaag verstuurd.    Gratis samples bij elke bestelling.

💥 BLACK FRIDAY DEAL 💥 15 % korting op alles met code BF22 . De actie is geldig van 23 tot en met 28 november.

Open Site Navigation

Privacyverklaring

Voor Beauty Esthetics is de bescherming van persoonsgegevens zeer belangrijk. We respecteren uw privacy en dragen er zorg voor dat uw persoonlijke gegevens altijd vertrouwelijk en in overeenstemming met de toepasselijk privacywetgeving worden behandeld.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we in de webshop allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Bij het gebruiken van onze webshop krijgen wij de volgende informatie over u:

•          Naam, adres en woonplaats

•          Telefoonnummer

•          Factuuradres

•          Emailadres

•          Betalingsgegevens

•          IP-adres

Deze persoonsgegevens gebruiken we voor de volgende doeleinden:

Uw account
Bij bepaalde onderdelen van onze webshop moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we u gemakkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel.

We bewaren deze informatie zo lang als uw account bestaat. Je kunt via jouw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

 

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze goed af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

We bewaren deze informatie zo lang als nodig is om de bestelling af te handelen, en daarna totdat de garantie is verstreken. Sommige informatie bewaren wij langer omdat dat van de wet moet (bijv. bewijs van aankoop en factuur moeten zeven jaar bewaard worden van de Belastingdienst).

 

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail

  • via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

 

Contactformulier en nieuwsbrief
Met het contactformulier kun u ons vragen stellen of aanvragen doen. Daarbij moet u bepaalde informatie invullen. Deze bewaren wij tot we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via uw account kunt u dit ook doorgeven. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

 

Delen van gegevens met derden

Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze webwinkel of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. In onze webshop zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

 

Cookies

Onze webshop gebruikt cookies. Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Als u daarna onze webwinkel verder gebruikt, nemen wij aan dat u geen bezwaar hebt tegen de cookies.

U kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer. Met andere bedrijven die cookies plaatsen zijn afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij hebben geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacy verklaringen.

 

Analyse gegevens

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google Inc. („Google“). Google Analytics gebruikt zogenaamde „cookies“, tekstbestanden, die op uw computer worden opgeslagen en die een analyse van het gebruik van de website door u mogelijk maakt. De door de cookie ontstane informatie over uw gebruik van deze website worden in de regel aan een server van Google in de USA overgedragen en daar opgeslagen. In het geval van de activering van de IP-anonimisering op deze website, wordt uw IP-adres door Google echter binnen de lidstaten van de Europese Unie of in andere lidstaten van de overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte van tevoren verkort. Alleen in uitzonderingsgevallen wordt het gehele IP-adres aan een server van Google in de USA overgedragen en daar verkort. In opdracht van de exploitant van deze website zal Google deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te analyseren, om verslagen over de websiteactiviteiten samen te stellen en om andere diensten verbonden met het gebruik van de website en het internet aan de exploitant van de website te leveren. Het in het kader van Google Analytics door uw browser overgedragen IP-adres wordt niet met andere gegevens van Google samengebracht.

 

Beveiliging

Uw bestellingen en uw persoonlijke gegevens zoals uw naam, uw adres en uw creditcardgegevens worden door moderne veiligheidssystemen beschermd. Het versturen van deze gegevens gebeurt gecodeerd en voor buitenstaanders onleesbaar door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een veiligheidsstandaard die door alle gangbare webbrowsers wordt ondersteund.

 

Links

De website en webshop van Beauty Esthetics kunnen hyperlinks naar andere websites bevatten. Deze websites kunnen geheel onafhankelijk van Beauty Esthetics opereren, zonder dat we ook maar enige zeggenschap over deze website(s) hebben. We zijn nimmer aansprakelijk voor de inhoud van de informatie die wordt verstrekt of verkregen door of via deze websites. Evenmin is Beauty Esthetics aansprakelijk voor enig ander gebruik van deze websites.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webshop wijzigt, passen wij natuurlijk ook de privacyverklaring. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

 

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen via info@bewebshop.nl.

U heeft de volgende rechten:

•          uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

•          inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

•          het laten corrigeren van fouten

•          het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

•          intrekken van toestemming

•          bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

 

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.